Maunulan Helander-koti sijaitsee luonnon keskellä vanhusten polun vieressä.

Maunulan palvelutalo on valmistunut vuonna 1983 ja peruskorjattu 2013, talon turvallisuutta tehostettu sprinklauksella. Suojainen piha kukkaloisteineen herättää aistit eloon. Lähellä sijaitseva vanhusten polku mahdollistaa turvallisen ulkoilun ikä-ihmisille. Ostoskeskus, terveysasema ja kirjasto sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä.

Talossamme on 66 kpl 25 m2 yksiötä. Talossa on myös paikkoja lyhytaikaiseen asumiseen.

Palvelutalon yhteydessä toimii 20-paikkainen Lehmuskoti muistisairaille.

Tutustu Lehmuskotiin

 

Tiedotettavaa koronatilanteesta Maunulan palvelutalon asukkaille ja omaisille:

16.5. Koronatilanne palvelutalon puolella on rauhoittunut. Asukkaat, jotka eivät ole enää karanteenissa, voivat liikkua normaaliin tapaan palvelutalossa ja tavata omaisiaan. Torstaina 19.5. asukkaat voivat jälleen ruokailla ruokasalissa, eikä aterioita jaeta enää asuintoihin. Lehmuskodin koronaohjeistuksen voi lukea täältä.

9.5. Palvelutalossamme on todettu koronaa. Noudatamme epidemiologisen toiminnan ohjeita. Palvelutaloon ei ole määrätty vierailukieltoa. Suosittelemme kuitenkin vahvasti, että toistaiseksi talon sisäinen ja ulkoinen liikenne olisi mahdollisimman vähäistä ja yhteydenpito omaisiin tapahtuisi puhelimitse. Asukkaille tarjoillaan ateriat asuntoihin 19.5. saakka. Tämän jälkeen tilannetta arvioidaan uudestaan. Tiedotamme muutoksista tällä nettisivulla. Asianosaisten omaisia informoidaan henkilökohtaisesti. Kiitos yhteistyöstä viruksen leviämisen välttämiseksi! 

Maunulan Helander-koti

Kuvagalleria

Yhteystiedot

Suursuontie 29
00630 Helsinki

Avaa Google-kartta

puh. 050 3563 430

Tiimiesihenkilö
puh. 040 024 3290

Palvelut

Parturi-Kampaamo (myös kotikäynnit)
Tmi Maarit Kaipainen
puh. 050 514 4198