vierailut taloissamme

Hyvä asukkaan läheinen

Palvelutaloissa ja ryhmäkodeissa asuvaa läheistäsi voit tavata sekä sisä- että ulkotiloissa. Mikäli sää ja omaisesi vointi sallivat, suosittelemme tapaamisia ulkotiloissa.

Huomiothan, että tapaamiseen saa tulla ainoastaan terveenä ja sisätiloissa tapahtuvaan vierailuun mielellään vain kaksi kerrallaan. Vierailu voi kestää enintään pari tuntia. Mikäli olet matkustanut ulkomailla, tarkista mahdolliset karanteeniohjeet Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta www. thl.fi.

Huolehdithan, että sinulla on kirurginen suu-nenäsuojain koko vierailun ajan ja että olet huolehtinut käsihygieniasta. Huolehdi myös riittävästä turvavälistä, noin kaksi metriä. Vierailut tapahtuvat omaisesi huoneessa.

Tarvittaessa ja saadaksesi talokohtaisia ohjeita, ota yhteyttä ennen vierailua siihen taloon/yksikköön, jossa omaisesi on.

Koronan tuomat rajoitteet ja poikkeusjärjestelyt ovat olleet vaikeita meille kaikille. Lausun kiitokset kaikille, niin omaisille, asukkaille kuin henkilökunnalle, olette jaksaneet noudattaa rajoituksia hienosti. Erityisesti henkilökuntamme on tehnyt hienoa työtä tänä vaikeana aikana.

Valitettavasti korona ei ole hävinnyt mihinkään, joten noudattakaamme meille kulloisenkin pandemiatilanteen mukaisia ohjeistuksia. Olemme säästyneet koronavirukselta ja toivomme, että näin yhteen hiileen puhaltaen, voimme pitää taloistamme koronan loitolla.

 

 

Helander-kodit tarjoavat viihtyisää ja turvallista asumista hyvin varustetuissa vuokra-asunnoissa. Kodeissamme laadukas palvelu ja tyytyväinen asiakas kulkevat käsikädessä. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asukkaiden arjen sujumisesta ympäri vuorokauden. Palvelukodeissamme on monipuolista harraste- ja virkistystoimintaa.

Olemme voittoa tavoittelematon säätiö ja käytämme varamme asukkaiden hyvinvointiin.
Tutustu säätiömme historiaan ja arvoihin

Kotiasumista Helander-kodeissa Helsingissä

Lue lisää

Huolenpitoa ryhmäkodeissa

Lue lisää

Kuntouttavaa päivätoimintaa

Lue lisää

Ateria- ja juhlapalvelut

Lue lisää