vierailut taloissamme

  

Koronatilanne Suomessa on parantunut ja tartunnat näyttävät edelleen olevan laskusuunnassa. Säätiön kaikki rokotuksen halunneet asukkaat sekä hoitohenkilökunta ovat saaneet kaksi rokoteannosta.  

Vierailujen osalta huomioithan, että tapaamiseen saa tulla terveenä. Lisätietoja koronaan liittyen saat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi.

Palvelutaloissa ja ryhmäkodeissa asuvaa läheistäsi voit tavata sekä sisä- että ulkotiloissa. Toivomme, että edelleen noudatetaan hygieniaohjeita ja mahdollisuuksien mukaan turvavälejä ja että sään salliessa vierailut tapahtuisivat ulkotiloissa. Sisätiloissa suositellaan edelleen käyttämään kirurgista suu-nenäsuojaa.

Tarvittaessa ja saadaksesi talokohtaisia ohjeita, ota yhteyttä ennen vierailua siihen taloon/yksikköön, jossa omaisesi on.

Varpu Mattlar

 

 

Helander-kodit tarjoavat viihtyisää ja turvallista asumista hyvin varustetuissa vuokra-asunnoissa. Kodeissamme laadukas palvelu ja tyytyväinen asiakas kulkevat käsikädessä. Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asukkaiden arjen sujumisesta ympäri vuorokauden. Palvelukodeissamme on monipuolista harraste- ja virkistystoimintaa.

Olemme voittoa tavoittelematon säätiö ja käytämme varamme asukkaiden hyvinvointiin.
Tutustu säätiömme historiaan ja arvoihin

Kotiasumista Helander-kodeissa Helsingissä

Lue lisää

Huolenpitoa ryhmäkodeissa

Lue lisää

Kuntouttavaa päivätoimintaa

Lue lisää

Ateria- ja juhlapalvelut

Lue lisää