Rentouttava lomaviikko Helander-kodissa – kuin täysihoidossa

Rentouttava lomaviikko Helander-kodissa – kuin täysihoidossa  - Ilmari Helanderin Vanhusten säätiö - Helander-kodit

Helander-kotien kalustetut yksiöt soveltuvat monenkaltaiseen tilapäiseen asunnontarpeeseen, myös lomailuun. Rentouttava lomaviikko maanantaista sunnuntaihin Helander-kodissa maksaa vain 511 euroa. 

Lyhytaikaisen senioriasumisen hintaan sisältyy vuokra, vesi, sähkö, viikkosiivous, liinavaatteet ja turvaranneke. Hintaan kuuluu päivittäin maukas aamupala, lounas, iltapäiväkahvi ja päivällinen. Asunnossa on oma kylpyhuone ja jääkaappi. Mahdollisista palveluista tehdään erillinen sopimus (52 e/t). 

Kalustettuja yksiöitä on rajallinen määrä. Toivomme varausta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kesällä viimeistään viikkoa ennen tilapäistä asunnontarvetta. Palvelukodin hoitaja varmistaa etukäteen, että asukas varmasti pärjää. Asukkaalta pyydetään lääkärintodistus ja lääkelista tiedoksi palvelukodin henkilökunnalle.

Helander-kodissa asukkaalla tulee olla laaja kotivakuutus vastuuosineen. Kannattaa tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä, kattaako jo olemassa oleva vakuutus turvan myös pysyvän kodin ulkopuolella vai tarvitseeko asukas erillisen vakuutuksen.

Hakemuksen voi lähettää myös verkossa. Lisätietoja saa asiakasvastaavalta, p. 0400 341 306. Sydämellisesti tervetuloa!

Ilmari Helanderin Vanhusten Säätiö ylläpitää kodikkaita palveluasuntoja Helsingin Haagassa, Maunulassa ja Vuosaaressa. Voittoa tavoittelematon säätiö on toiminut yleishyödyllisin periaattein vuodesta 1967.