Koronavuosi 2020

Koronavuosi 2020 - Ilmari Helanderin Vanhusten säätiö - Helander-kodit

Hyvät asukkaat, omaiset, työntekijät ja yhteistyökumppanit

 
Päättymässä oleva vuosi 2020 on ollut poikkeuksellinen kaikkialla maailmassa, Suomessa ja niin myös Helander-säätiössä. Haasteellisen vuodesta on tehnyt koronapandemia, joka on ravistellut meitä kaikkia niin töissä kuin yksityiselämässä. Eikä se valitettavasti ole vieläkään ohi.  Rajoitteet ovat edelleen voimassa ja niitä tulee noudattaa. Helander-säätiö on toistaiseksi säästynyt koronalta, olemme olleet onnekkaita mutta olemme myös pyrkineet toimimaan kaikin mahdollisin tavoin suojataksemme talojemme asukkaita ja työntekijöitä tuolta virukselta.

Kehitettyjä rokotteita on pikkuhiljaa tullut myyntiluvan piiriin.  Myös Suomi on aloittanut rokottamisen heti joulukuun lopulla.  Palvelutalojen asukkaat ja henkilökunta ovat rokotusjärjestyksessä kärkipäässä, joten Suomeen tulevista rokotemääristä riippuu, koska palveluasumisen piirissä olevia päästään rokottamaan. Toivon mukaan vuoden 2021 alkukuukausina. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta löytyy ajantasaista tietoa koronasta, rajoituksista ja rokotteista, www.thl.fi.

 
Lämmin kiitos teille kaikille kuluneesta vuodesta, asukkaille, työntekijöillemme, omaisille ja yhteistyökumppaneille sekä niille tahoille, jotka ovat tänä vaikeana vuonna ilahduttaneet talojemme asukkaita niin kukkaterveisin kuin muunlaisina muistamisina.

Yrittäkäämme jaksaa vielä tovi. Tulevaan vuoteen 2021 toivon onnea ja iloa. Valoa tunnelin päässä on jo näkyvissä.

Varpu Mattlar